сряда, 18 декември 2013 г.

Хисаря, Камилите

      Крепостната стена в град Хисаря се вписва интересно през осветеният поглед на светлинките от града.Някога величествена крепост обикаляла с внушителен размер и мощ града, сега останки от истории на владетели и отминали времена. Руините и останките реализираха една спокойна разходка в нереално тихото градче. Студената нощ беше опразнила малките улички и около крепостта цареше спокойствие непривично за почивните летни дни.От време на време излизаха и интересни кадри, челниците в комбинация с определени движения раждат "чудеса" от:

-затворени в земята дъговидни искри

-и  хаотични светкавици наподобяващи шрифта на "докторските рецепти" :)

-до мистичните ореоли. Посоката на движещите се по диагоналите на кадъра облаци завършваха фотографските феерии.

Крепостта със студеното нощно небе в комбинация с уличното осветление и малко работа пред компютъра реализираха и това.

Крепост Камилите

И тъй като разходката беше светкавична поради непринудената и организация, понамръзнахме. :) Горещ чай и напалена печка, зимно-нощните фотографии винаги предвещават и това. Отдавна не бях излизал просто ей така, да поснимам. Стативът без майтап се беше разсъхнал и скърцаше като старо дърво.

2 коментара:

  1. Отново страхотни снимки ! Адмирации :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Габи, обикновено докато се завъртам по подобни места се случва така, че времето лети неусетно... Къде в опити, къде снимане и то току виж съмнало :))) Поздрави и от мен! :)

    ОтговорИзтриване