вторник, 22 ноември 2016 г.

Фото пътеводител Изгубената вяра - Коледна промоция 3 + 1

 "Фотопътеводител Изчезващите свети места на България" - е-вариант, ново издание - линк
Коледна промоция 3 + 1  :)

   При покупка на 3 книги "Изгубената вяра", получавате и луксозен авторски стенен календар "България от птичи поглед" за 2017 години на фотографа Александър Иванов, който се включи и подкрепи с труда си и календари проекта, по който работя.


   Броят промоционални пакети е ограничен, едва 10. Книгата ще ви грабне и разкаже за миналото на народа ни. Минало изпълнено с душевност, възход, падение.
 
   В обем от 300 страници, луксозното издание ще ви завладее и поведе по пропитите с богата история земи, включващо:
   - 50 обекта на изчезващите свети места в България.
   - Исторически и архитектурни данни показващи контраста между минало и настояще
   - 150 цветни авторски картини, показващи светите места в днешно време
   - Подробно описание, ГПС координати и как да стигнем
   - Интересни места за посещение в районите, около тях
   - Единствено издание, без аналог на пазара
   - Местни легенди и предания


   12 картини от просторните висини на България ще красят нечии стени през идната година с календара "България от птичи поглед".


   Коледа е християнски празник, на който пътеводителят Изгубената вяра - Последно отворени врати, ще остави следа у своите читатели и е един стойностен подарък, който да обогати библиотеката на всеки български дом. С покупката на този подаръчен комплект, помагате на проект Изгубената вяра. Сумите от продажбите отиват в помощ на едно от светите места в книгата. Поръчайте на телефон 0877477127.

   Работя по план по новата книга, която ще е на същата тема и ще бъде достойно продължение на първата част. Отново места пропити с история, ценности, легенди и предания, с подробни описания и гпс координати. Питам всички мои познати и приятели, които си купиха от предното издание, дали биха си купили и дали биха платили предварително, за да мога да реализирам и платя работата по книгата (част от кадрите, редакция, предпечат, графично оформление, печат). Предишната беше със спонсорства, но тази ще издам самостоятелно. Цената ще е 30 лв. А плащането може да се извърши, както споменах предварително - по банков път. Благодаря за доверието!
Мартин Петров Балтаджиев, Пощенска банка (Юробанк)
BG77 BPBI 7924 1072 5700 01

До скоро! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар