събота, 16 ноември 2019 г.

ФОТОБАНКА - Пейзажна фотография

В този блог ще откриете богата колекция от авторски кадри, които могат да бъдат закупени във висока резолюция и използвани за сайтове, календари, книги, плакати, билбордове, отпечатване на канава.

КАДРИ на пейзажи (пролет, лято, есен, зима), изгреви, залези, нощни кадри, населени места, природни и исторически забележителности в България, крепости, пещери, скални светилища, празници и ритуали, диви животни, повечето български църкви и манастири, богата колекция от български водопади, кадри от планински върхове и планински първенци, била, ждрела, реки, резервати в планините на България - Родопи, Пирин, Рила, Стара планина, Странджа, Сакар, Краището и много други. При интерес, използвайте търсачката на блога или графата ЕТИКЕТИ. За конкретни въпроси относно кадри, свържете се на посочения телефон - 0877477127.



Всички изображения представени в този сайт са обект на авторското право и се изсква лиценз, за да бъдат възпроизвеждани на печат или онлайн. Всяко неразрешено използване на изображенията от този уебсайт е в нарушение на правилата за авторското право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар